Move over Black Friday, Dutch Friday komt eraan!

Black Friday lijkt elk jaar populairder te worden. Aan deze Amerikaanse traditie doen veel webshops en fysieke winkels mee door scherpe deals aan te bieden. Dit is natuurlijk ook een mooi moment om alvast sinterklaascadeaus met korting in te slaan. Jij koopt te gekke cadeaus voor je familie en bespaart ook nog geld, ideaal toch? Maar er zit ook een keerzijde aan deze dag...

Valt het Sinterklaasfeest in het water?

Dit jaar valt Black Friday slechts een paar dagen voor pakjesavond. Door op deze kortingen te wachten stel je je voorbereidingen uit tot Black Friday. Op het laatste moment moet je nog voor iedereen een geschikt cadeau zien te vinden. Om de drukte te ontlopen in de fysieke winkels, bestel je alle cadeaus online. Eindelijk kijk je met een tevreden gevoel uit naar pakjesavond. Een paar dagen later krijg je bericht dat je cadeautjes niet geleverd kunnen worden door de drukte. Hoe kan je nu zonder stress en voordelig de perfecte sinterklaascadeaus shoppen?

dutch-friday

Dutch Friday

Lootjestrekken.nl heeft hier de perfecte oplossing voor. Vergeet Black Friday en haal al je sinterklaascadeaus in huis met Dutch Friday. Dutch Friday is altijd de eerste vrijdag na de aankomst van Sinterklaas in Nederland. Dit jaar valt Dutch Friday in het weekend van vrijdag 20 november tot en met zondag 22 november. Je cadeautjes hebben dan nog bijna twee weken de tijd om bij jou thuis aan te komen. Hiernaast zijn de cadeaus met een leuke korting beschikbaar en heb je de keuze uit een ruim assortiment met producten van Douglas, Gall & Gall, Perry en Aktiesport. Nieuwsgierig? Bekijk de Dutch Friday deals.

Aankomst Sint en Dutch Friday de komende jaren

dutch-friday-kalender