Contactloos lootjes trekken

We leven nu al een tijdje met z’n allen in een anderhalvemetersamenleving om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Velen vragen zich af of het verstandig is om bij elkaar te komen voor de viering tijdens de feestdagen in deze situatie. Het is belangrijk dat we ons zoveel mogelijk aan de richtlijnen houden en de viering contactloos te organiseren, maar hoe pak je dit aan?

Contactloos lootjes trekken

Maak je viering contactloos

Om jou te helpen de viering compleet contactloos te laten verlopen, hebben we onderstaande tips op een rijtje gezet.

Viering via videobellen

Je zal in de afgelopen tijd waarschijnlijk al eens gebruik gemaakt hebben van videobellen om in contact te blijven met collega’s, familie en vrienden. Videobellen is een uitstekende manier om de viering alsnog op een leuke manier te laten plaatsvinden. Om jou op weg te helpen hebben we de beste tools om te videobellen op een rijtje gezet. Om het extra leuk te maken kun je de cadeaus en surprises met elkaar via videobellen uitpakken. Op deze manier is het net alsof je toch een beetje bij elkaar bent.

Viering via videobellen

Cadeaus versturen

Verras jouw getrokken lootje met een mooi cadeau dat door de brievenbus past. Het is nu mogelijk om lootjes te trekken en een postadres in te vullen zodat je elkaar iets leuks kan sturen! Zorg ervoor dat alles op tijd via de post wordt verstuurd, zodat iedereen op de dag van de viering iets heeft ontvangen. Als je dicht bij elkaar woont, kan je zelf het cadeautje stiekem voor de deur leggen. Sommige webwinkels bieden zelfs de mogelijkheid aan om een cadeautje anoniem bij iemand anders te bezorgen.

Cadeaus versturen

Live lootjes trekken

In een anderhalvemetersamenleving is het niet zo praktisch om met z’n allen uit dezelfde beslagkom de lootjes te trekken. Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om met z’n allen tegelijkertijd online de lootjes te trekken. Hierbij kun je zodra de organisator de lootjes gaat trekken live meekijken welk lootje je hebt getrokken. Maak het extra leuk door tijdens de trekking te videobellen en elkaars reactie te bekijken. Maar, let wel op dat je niet verklapt welk lootje je hebt getrokken!

Contactloos lootjes trekken

We hopen dat je met deze tips ook in anderhalvemetersamenleving er een feestje van kunt maken. Veel plezier met lootjes trekken en Stay Safe!
Start lootjes trekken

Wil je nog meer tips om coronaproof de feestdagen te vieren? Bekijk dan onze 10 tips voor een gezellige en veilige viering.