Bloemen laten bezorgen

In deze bijzondere tijd kunnen we allemaal wel een vrolijk momentje gebruiken. Een leuke manier om dat te doen is door bloemen te laten bezorgen.

Bloemen laten bezorgen

Wist je dat dit ook kan in combinatie met lootjes trekken? Het is nu mogelijk om lootjes te trekken en een postadres in te vullen zodat je elkaar bloemen of iets anders leuks kan sturen via de post!

Om je nog beter te helpen hebben wij de beste websites op een rijtje gezet die bloemen laten bezorgen.

Topbloemen

Bij Topbloemen steun je de lokale bloemist doordat zij jouw bestelde boeket samenstellen. Als je de bloemen dezelfde dag nog wilt versturen kan dat ook, als je ze maar voor 14:00u bestelt. Let er wel op dat dit extra bezorgkosten met zich meebrengt.

Topbloemen

Fleurop

Bij Fleurop worden er altijd verse bloemen bezorgd door jouw lokale bloemist. Naast het bezorgen van de bloemen kan je ook een kleinigheidje erbij doen, zoals een knuffelbeertje of chocolade. Fleurop bezorgt naast boeketten, ook planten en losse rozen. Om de bloemen dezelfde dag te laten bezorgen betaal je geen extra verzendkosten.

Fleurop

Bloompost

Ooit gehoord dat bloemen ook door de brievenbus bezorgd kunnen worden? Het kan echt, dit worden brievenbusbloemen genoemd! Zo bezorgt Bloompost deze verse bloemen door brievenbussen in heel Nederland. Bloompost is goedkoper, doordat de bloemen door de brievenbus worden verzonden.

Bloompost

Verras elkaar met mooie bloemen en Stay Safe!