Kaartje sturen: wie ga jij verrassen?

Een kaartje sturen is een klein gebaar en hoe leuk is het om een kaart met lieve woorden daarin te ontvangen?

Kaartje sturen: wie ga jij verrassen?

In deze tijd kan zoiets veel voor iemand betekenen. Combineer dit met lootjes trekken en stuur er per post een leuk cadeautje bij.

Greetz

Greetz denkt goed mee in deze tijd en heeft voor een ruim assortiment kaarten gezorgd om elkaar te verrassen. Naast het versturen van een kaartje biedt Greetz een groot assortiment brievenbuscadeaus: van gezichtsmaskers tot chocolade. De kaarten en cadeaus worden dezelfde dag nog op de bus gedaan. Een leuk voordeel van Greetz is dat je kan sparen voor korting na het sturen van een kaartje of cadeau.

Greetz

Hallmark

Ook Hallmark zorgt ervoor dat je iemand in deze tijd een hart onder de riem kunt steken door een kaartje of cadeau te sturen. Hallmark heeft een handige app waar je het kaartje gemakkelijk kunt personaliseren. Hiernaast is er een leuk spaarprogramma: bij 6 stempels krijg je een gratis kaart. Als je een account hebt krijg je zelfs nog 25 cent korting per kaart.

Hallmark

Kaartje2go

Wellicht heb je nog niet van Kaartje2go gehoord, maar ook zij bieden een ruim assortiment kaarten en cadeaus. Het grootste voordeel van Kaartje2go is dat de prijs van een kaartje lager ligt dan bij de andere twee partijen en het eerste kaartje gratis is. Als je geen inspiratie hebt om een leuke tekst te schrijven: de kaarten zijn al voorzien van tekst, die je nog steeds kan wijzigen in je eigen tekst.

Kaartje2go

Dus wie ga jij verrassen met een lief kaartje? Stay Safe!