Reacties lootjes trekken

"Ik ben dik tevreden. Heb zelfs anderen geholpen om ook via lootjestrekken.nl hun Sinterklaasfeest/kerstfeest tot iets leuks te maken."

An

"Ik ben heel erg tevreden! Alles is prima verlopen, volgend jaar zeker weer! Leuke kado suggesties!"

Marieke

"Ik vind dat de site perfect werkt. Ik heb geen aanvullende ideeën. Mede dankzij jullie liep het kerstfeest gesmeerd en kreeg iedereen leuke cadeautjes."

Marian

"Ik wil laten weten dat ik het geweldig vond werken! Echt heel blij mee!"

Judith

"Ik vind het een super handige website, waar je je cadeautjes kunt uitzoeken, ideaal als je niet op ideeën kunt komen."

Chayenne

"Hele leuke site, we waren allemaal erg enthousiast! Ook dat je berichten voor elkaar kan achterlaten, cadeaus kan uitkiezen en je verlanglijstje kan updaten is perfect."

Maurit

"Net geregistreerd, studerende kinderen dus niet meer allemaal thuis om lootjes te trekken. Wat een ontzettend handige en leuke site hebben jullie hier voor gemaakt. Top, echt mooi werk!"

Erik

"Ik vind lootjestrekken.nl een ideaal concept om zo met je familie sinterklaas voor te bereiden. Wij hebben namelijk familie ver weg wonen en zo kun je goed alles afstemmen met elkaar."

Ingrid

"Ik ben erg blij met de vooraankondiging van Lootjestrekken.nl! Elk jaar krijg ik een brave herinnering of we weer lootjes willen trekken. Uitsluitingen van vorig jaar komen vanzelf naar voren. Hiervoor hoef ik niet eens vooraf in te loggen, gewoon klikken op de link van de mail is genoeg. Ik ben meer dan tevreden."

Arda

"Ik heb het dit jaar voor het eerst gebruikt en kan alleen maar zeggen: SUPER!"

Elske

"Ik vind het een superoplossing en ben heel tevreden. Ook de link naar de cadeaus in juiste prijsklasse is geweldig. Ik zou zeggen: niets meer aan doen."

Margot

"Alles werkte perfect! We hebben mede door Lootjestrekken.nl een zeer geslaagde Sinterklaasavond gehad en de meeste hebben hun cadeaus gevraagd en gekregen die als suggestie erbij stonden. Bedankt!!"

Frans

"Voor werkende ouders met studerende kinderen is dit een prima oplossing!"

Ingrid

"Dit was het derde jaar op rij dat we gebruik hebben gemaakt van Lootjestrekken.nl en al 3 jaar lang zijn we super tevreden! Alles is duidelijk beschreven en het werkt allemaal super! Volgend jaar weer!! :)"

Sylvie

"Super handig, niet meer werken met papiertjes, mooie uitvinding, dankjewel!"

Nurhan

"We hebben dit jaar voor het eerst de lootjes getrokken via lootjestrekken.nl. Het ging geweldig. Volgend jaar zeker weer!"

Karin

"Ik vond het heel handig om via deze site lootjes te trekken. Het is zeker fijn omdat mijn familie ver weg woont en zo konden we toch allemaal in contact blijven met elkaar. We waren allemaal goed op de hoogte van alles."

Aicha

Wil je ook gratis lootjes trekken? Start met lootjes trekken.Heb je een wachtwoord? Inloggen
Nederlands
Nederlands